GD ved godt mod

I den danske presse har der den senere tid været stille om det græske oppositionsparti Gyldent Daggry. Men ifølge en artikel sidste måned i britisk MSM, så har partiet det forbavsende godt.

Partileder Nikos Michaloliakos sidder stadig fængslet, “accused of running a paramilitary operation that systematically attacked migrants, leftists and gay people.” Tøjlerne bliver med kyndig hånd holdt af den unge Ilias Kasidiaris, der forrige år blev verdensberømt da han for åben skærm stak den amokløbne kommunist Liana Kanelli et par solide kindheste.

Ilias Kasidiaris omgivet af GD-medlemmer.

Gyldent Daggry ligger stabilt til omkring 10% af stemmerne og er dermed Grækenlands tredjestørste parti. Den græske liberalstat pønser derfor på at forbyde partiet at opstille til sommerens  EU- og lokalvalg. Ilias Kasidiaris, der stiller op til posten som Athens borgmester, står i givet tilfælde klar med partidannelsen ‘National Dawn’.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Grækenland. Bogmærk permalinket.

Et svar til GD ved godt mod

  1. Det bliver ikke Ilias selv, der kommer til at stå som bannerfører for Nationalt Daggry. Det bliver folk, der ikke har tilknytning til “de kriminelle”, som Ilias sagde i sin tale til den årlige Imia-demonstration den 1. februar i år. Talte med ham og flere andre MP’ere da jeg var i Athen i februar og de er meget optimistiske mht. den politiske situation, men de forventer, at de selv kan blive fængslet når som helst. Pt. er 6 af 18 MP’ere fra GD fængslet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s