En rettelse

For nogle dage siden skrev jeg, at partiet Svoboda har fået fire-fem ministerposter i den ukrainske revolutionsregering. Et Ritzua-telegram offentliggjort i det kulturmarxistiske organ Information fortæller:

De pågældende grupper i den ukrainske regering er Svoboda (Frihed) med seks ministre, protestmilitsen Højre Sektor med to ministre og Ukrainsk Nationalt Selvforsvar ligeledes med to ministre.

En regering med ti anti-liberale ministre lyder utroligt, men i Ritzau-telegrammet udtrykker en såkaldt ekspert tilsyneladende oprigtig frygt for “hele projektet med at integrere Ukraine i EU“. Og det er jo kun dejligt.

***

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ukraine. Bogmærk permalinket.

2 svar til En rettelse

 1. anders sørensen siger:

  Jeg tror, at du glæder dig for tidligt.
  Først og fremmest bliver Ukraine ikke medlem af EU. Jeg tror, at Ukraines forhold til EU kommer til at ligne det forhold, som Tyrkiet har haft i mange år til EU. Jeg kan ikke forestille mig, at Tyskland vil give sig ud i endnu et eventyr med en skrantende økonomi. Mao. de antiliberale kræfter i Ukraine får ikke indflydelse på EU.
  Dernæst er der jo ikke afholdt præsident- og parlamentsvalg endnu, og intet tyder på, at det bliver antiliberale kræfter der kommer til at side på præsidentposten, tværtom det ligner “the usual suspect” – http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_presidential_election,_2014#Opinion_polls.
  Men meget kan selvfølgelig ske, ikke mindst bliver Krims indlemmelse i Rusland hovedtemaet i en kommende valgkamp. Det bliver en valgkamp med russofobi, som hovedtema, og dem der står stærkest med den amerikanske administration vinder.
  Sidst men ikke mindst, før eller siden, vil EU-USA presse de antiliberale kræfter ud på et sidespor, det er hvad der er sket i Serbien og Kroatien.

 2. Hans Und siger:

  Det ser udtil, ifølge Medkræft.dk, at dommen over Eltard er endelig. Tillykke med sejren.

  Er det gang nummer 6 eller 7 de røde svindlere får trukket bukserne af i denne type sager?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s