APA og Irak på samme hammel

I 2003 var Danmark med i USA’s invasion af Irak. Først vi fik vi af vide, at det var fordi Irak have masseødelæggelsesvåben og forbindelse til den muslimske terrororganisation Al-Qaeda. Senere skiftede man til, at det var for at indføre demokrati.

Otte danske soldater faldt, inden eventyret var ovre.

Nu er danske politikere så i rituelt oprør over, at Irak benytter sig af sin demokratiske ret til at indføre en række islamiske ægteskabslove som, ifølge Jyllandsposten, “vil gøre det lovligt for mænd at gifte sig med piger ned i niårs-alderen, at manden lovligt kan voldtage sin kone, samt at manden til enhver tid får forældremyndigheden i tilfælde af en skilsmisse.”

Derimod vakte det ikke videre opsigt, da den magtfulde amerikanske psykiatriforening APA sidste år kategoriserede pædofili som en “seksuel retning”, ligesom de i begyndelsen af 1970’erne gjorde det med homofili.

APA’s forsøg på også at ‘normalisere’ pædofili blev dog mødt med så kraftig modstand fra amerikanske konservative, at man skyndsomt genindførte udtrykket “forstyrrelse” om denne perversion.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s