Generation Identitaire

Ifølge MSM står Front National til et forrygende resultatet her ved det franske kommunalvalg. Det kan man selvfølgelig glæde sig over, men skal dog huske på, at under Marine Le Pens ledelse er der sket en så kraftig venstredrejning af partiet, at det i dag giver mindelser om Dansk Folkeparti herhjemme. Man er “EU-skeptisk”, “indvandrer-kritisk” etc.

Men uden det franske kommunalvalg havde Jyllandsposten nok ikke bragt en større, informativ artikel om ungdomsbevægelsen Generation Identitaire. Der er på mange måder tale om en glimrende artikel, hvor de unge reaktionære får lov at komme til orde, ligesom væsentlig information om konsekvenserne af en fejlslagen fransk fremmedpolitik lægges åbent frem. Men artiklen skæmmes dog af, at den danske journalist, der tidligere har været medlem af en socialistisk ungdomsbevægelse, lader modstandere af Generation Identitaire – såsom muslimske talsmænd og danske akademikere – håne de unges sorg over et mistet fædreland og en glemt kulturarv ved at tillægge dem snuskede socio-økonomiske motiver.

At Generation Identitaire er en sand idealistisk bevægelse, fremgår af deres berømte ‘krigserlæring’ som de udsendte forrige år. Se eller gense den, kære venner:

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generation Identitaire. Bogmærk permalinket.

2 svar til Generation Identitaire

  1. Morten Borup siger:

    Når historikere og andre indforstået taler om det højt profilerede “ungdomsoprør”, bør man nok for fremtiden spørge, hvilket ungdomsoprør der er tale om. Det er nemlig i sig selv en befrielse, at Ungdomsoprøret ikke længere er en absolut størrelse.

    Sjovt nok tog ungdomsoprøret af ’68 også sin begyndelse i Frankrig. Men forskellene fra datidens oprør og det, vi ser idag, er store. Først og fremmest har det moderne ungdomsoprør ikke nogen opbakning fra massemedierne. For det andet har det nye oprør vitterligt rod i samfundets bund, hvilket er noget 68’erne ville have givet deres højre arm for at have haft. Dengang var det eliten og de bedststillede unge, der gjorde oprør. Idag omvendt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s