Intet nyt i Søllerødgadesagen (Venstrefløjsfuser)

For en lille uges tid meddelte drabsafdelingen ved Københavns Politi, at man var færdig med efterforskningen af det “spor” i Søllerødgadesagen, som Ekstra Bladet for et års tid siden mudrede op med en gammel nynazist og nuværende antifascist fra Sverige som vidne.

Som nynazist var Kim Fredriksson i begge lejre kendt som ‘Lorte-Kim’ og er så sent som 2012 blevet dømt for kvindemishandling. Historien i Ekstra Bladet blev skrevet af journalisterne Carsten Norton og Sune Fischer. Sidstnævnte var tidligere kendt som “Greven” i Københavns autonome miljø.

Til det kulturmarxistiske organ Information forklarer efterforskningschef Jens Møller:

Vi har undersøgt de ting, der kom frem i Ekstra Bladet, og det har ikke ført til ny viden. Eller det har ført til den viden, at vi ikke kan finde belæg for den historie. Umiddelbart kan vi også konstatere, at den svenske mand i hvert fald ikke har sagt det samme til os som til Ekstra Bladet.

Kim Fredrikssons uvederhæftig lader Information i sin artikel drukne i støjen fra fyldige interviews med ledende medlemmer af de to ekstremistgrupper Internationale Socialister og Demos. Søllerødgadesagens afdøde trotskist Henrik Christensen var medlem af førstnævnte og samarbejdede omkring tidspunktet for sin voldelige død tæt med sidstnævnte.

Da det slet ikke kan udelukkes, at Henrik Christensen omkom i forbindelse med et venstreorienteret bombekomplot, er såvel Internationale Socialister som Demos ikke blot parter i sagen, men kan så sandelig også have grund til ønske den forbliver uopklaret. Og det er måske baggrunden for trotskisten Jørn Andersen besynderlige udtalelse til Information om, at det ikke bekymrer ham synderligt “om Søllerødgadesagen bliver afsluttet formelt“.

Jørn Andersen er officielt den sidste, der så Henrik Christensen i live. Han erkendte den gang til politiet, at han havde set Christensen i besiddelse af en mystisk pakke. Dette vidneudsagn har Andersen i pressen senere forsøgt at løbe fra ved at tale om “avisudklip” o.l., indtil han de senere år helt er holdt op med at nævne denne for sagen så centrale kendsgerning.

Til Information hævder Tove Jensen fra Demos bl.a., at hun fra starten ikke havde megen fidus til Kim Fredriksson – og det tror jeg faktisk på. Hun fortæller dog intet om, at Henrik Christens gennem Demos meget vel kan være kommet i kontakt med de københavnske BZ’ere, der i de år eksperimenterede med bl.a. radiostyrede bomber.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Carsten Norton, Søllerødgadesagen, Sune Fischer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s