Racistisk morder død

For et par dag siden kunne MSM med sorg melde, at den 76-årige amerikanske neger Rubin Carter er død.

Efter to gange at være blevet dømt for mord på tre uskyldige hvide, blev Carter i 1985 sat på fri fod af dommer H. Lee Sarokin, der senere er blevet udpeget som en af flere “liberal activist judges“. Hvis man følger anklagemyndighedens svar på Sarokins kendelse, så står det klart, at den venstreorienterede aktivistdommer lod en tredobbelt, racistisk morder gå fri.

Hvis man ellers kunne få ørenlyd for MSM’s højtlydte helgenkåring af manden, så vil jeg i hvert fald gerne pege på en væsentlig detalje: Rubin Carter blev ikke frikendt for tredobbelt mord. Han blev løsladt på en disse såkaldte teknikaliteter, der for længst har medvirket til at gøre USA til en parodi på en retsstat.

Efter at have afsonet fire års fængsel for en række røveriske overfald, slog Rubin Carter sig i 1960 på professionel mellemvægtsboksning. I 1963 stoppede han overraskende Emile Griffith. Sejren sikrede Carter en kamp i 1964 mod verdensmesteren Joey Giardello, som Carter tabte på point (kampen kan ses på Youtube-kanalen Chloe Mia). Efter nederlag til klasseboksere som Luis Manuel Rodríguez og Dick Tiger, var Rubin Carter – der boksede under tilnavnet “Hurricane” – ved sin anholdelse i 1966 allerede færdig som VM-udfordrer og trækplaster.

Det er altså usandt, når MSM flere steder lader forstå, at Rubin Carter var en talentfuld, fremadstormende bokser, hvis sportskarriere blev ødelagt af retssagen imod ham.

I midten af 1970’erne begyndte de sædvanlige kulturpinger en voldsom kampagne for at få Rubin Carter løsladt. Han blev i 1976 kortvarigt sat på fri fod og takkede sine velgørere ved at gennemtæske kampagneleder Carolyn Kelley.

Den tredobbelte morder Rubin Carter skræpper op under en retssag.)

Besøg hjemmesiden Hurricane Carter – The Other Side of the Story for mere information om Rubin Carter.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Kriminalitet, Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

3 svar til Racistisk morder død

 1. jens siger:

  Endnu engang Kasler, er det godt vi har dig hvis vi vil, læse noget rigtigt.

 2. Christian Stormark siger:

  Der er mere at læse på http://www.martinlutherking.org/hurricane1.html
  http://www.martinlutherking.org er i øvrigt en udemærket side at læse mere om Martin Luther King Jr.

 3. Hans Und siger:

  Jeg oplevede en engelske lærer, der brugte en (egentlig flere) lektioner ca. sådan.

  Afspilning af Robert Zimmermanns sang om bokseren. Spørgsmålet der blev stillet fra en elev var så om man nu også kunne være sikker på Carters uskyld, hvortil svaret var; Ja for det er jo det mr. Zimmermeann siger. Men vi skal nu diskutere den racisme de sorte i USA er udsat for.

  Samme lærer brillierede i en anden lektion med Irland, hvor oplægget var et interviwe (video) med Martin MacGuiness og hans nærer medsammensvorne udi bombemord.
  En sekvens hvor de erklærer sig som værende primært marxister/leninister blev afspillet 2 – 3 gange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s