Amerikansk løgn

Jeg tror, at vi alle sammen husker, hvordan USA i 2003 svindlede sig til en krig mod Irak med bl.a. alverdens fotos, der angiveligt beviste, at landet havde masseødelæggelsesvåben, forbindelser til al-Qaeda m.v.

Noget tyder på, at USA forsøger at gentage successen fra 2003. Jyllandsposten skriver:

Den amerikanske regering erkender nu, at et foto af en gruppe påståede russiske militærfolk, som ifølge et briefingmateriale skulle være taget i Rusland og dokumentere Moskvas militære tilstedeværelse i det østlige Ukraine, ikke er det…

På en pressekonference i går indrømmede det amerikanske udenrigsministeriums talskvinde, Jen Psaki, at USA’s påstand om, at gruppebilledet skulle være taget i Rusland, ikke passer. Psaki tilføjede, at billedet er blevet fjernet fra den mappe med beviser på angivelig russisk militær tilstedeværelse i det østlige Ukraine, som USA’s udenrigsminister John Kerry har afleveret til Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde (OSCE) i Wien.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rusland, Ukraine, USA. Bogmærk permalinket.

Et svar til Amerikansk løgn

  1. anders sørensen siger:

    Det er naturligvis ikke første gang at USA mm. er taget I direkte løgn. NATOs påstand om at der stod 200.000 russiske soldater ved den Ukrainske grænse er et andet eksempel, og et 3. eksempel er Kerry´s påstand, om at seperatisterne I Mariupol, krævede at jøderne skulle bære identitetsmærker.
    Iøvrigt kan jeg fortælle en lille historie her fra Sevastopol. I September 2013 satte US-Navys afdeling I Napoli en udbudsrunde igang. Der skulle gives tilbud på renovering af skole no. 5 I Sevastopol. https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=2bb691b61c59be3a68180bd8c614a0cb&tab=core&_cview=1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s