Slås for Gucci-Helle?

En af de sidse dages mere morsomme historier har været den om, hvordan danske venstreekstremister planlægger at forhindre almindelige mennesker i at høre statsminister Helle Thorning-Schmidt, når hun den første maj skal tale i Fælledparken i København.

Selv Enhedslisten har dydigt taget afstand fra ekstremisternes sabotageplaner. Men for en gangs skyld har MSM taget sin pligt alvorligt og kunne i dag afsløre, at “mindst 17 personer, som enten har tillidsposter i Enhedslisten eller er kandidat for partiet“, er med blandt ballademagerne:

Listen tæller et hovedbestyrelsesmedlem, syv kandidater til byråds- og regionsrådsvalget og ni bestyrelsesmedlemmer i lokalforeninger.

Ifølge Uriasposten har flere voldelige gadekrigere også tænkt sig at dukke op. Det drejer sig om bl.a. en vis Erik Storrud, der i forvejen har mindst to voldsdomme bag sig. En anden er Markus Lund, der så sent som sidste år afsonede fyrre dages ubetinget fængsel for vold mod netop Helle Thorning-Schmidt.

Bag arrangementet i Fælledparken står LO-Hovedstaden. Her mener formanden, at ekstremisternes balladeplaner kan resultere i slagsmål:

Det kan i værste fald føre til slagsmål, hvis venstrefløjsaktivister gør alvor af planen om at overdøve statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) tale i Fælledparken i København 1. maj…

Hvis for eksempel smedenes formand beder sine folk om at rydde op foran scenen, så gør de det. Sådan var det i gamle dage, der var altid lidt slagsmål. Hvis de ville gøre det, så gjorde de det bare, siger Peter Kay Mortensen, formand for LO-Hovedstaden, til Politiken.

Så spørger jeg bare: Tror denne Peter Kay Mortensen virkeligt selv på, at nogen dansk smed gider slås for Gucci-Helle?

***

Dette indlæg blev udgivet i Den røde terror. Bogmærk permalinket.

4 svar til Slås for Gucci-Helle?

 1. Peter Jakobsen siger:

  Du skriver “MSM” som om det er umiddelbart genkendeligt for en læser?

  • Martin Kasler siger:

   MSM = Mainstream Media. Den såkaldte fjerde magt. Dem som bestemmer hvad vi skal tro og tænke.

 2. Morten Borup siger:

  LO-fagbevægelsen er kendt for ikke at lægge fingrene imellem, når der er slagsmål i luften. Vi så for mange år siden under RIBUS-konflikten, hvor galt det kan gå. Normalt ville fagbevægelsen også lægge det blinde øje til, når det gælder venstreekstremistisk mødeterror, men det ser ud til, at netop venstreekstremisterne har slået et alt for stort brød op, når de vil angribe i Fælledparken på selve 1. maj. Størstedelen af smedene og mange andre er faktisk udmærkede mennesker. Automatrøde.

  Når selv DSU’ere bliver truet med tæv, som de gjorde det sidste år, er de automatrøde nødt til at sætte grænsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s