“Mutiny against God” (fosterdrab)

I overensstemmelse med tonerne fra Washington og Bruxelles, så fremstiller medierne i Vesten ret så konsekvent Vladimir Putins Rusland som mindre demokratisk end liberalmagternes styre.

Men et af de demokratiske tiltag, der er gennemført under Putin er bl.a., at ikke kun politikere kan fremsætte lovforslag i parlamentet. En lov fra marts 2013 sikrer, at kan russiske borgere indsamle 100,000 underskrifter for et lovforslag, så har politikerne pligt til at behandle (ikke nødvendigvis vedtage) det. Et efter vestlig standard uhørt demokratisk tiltag.

Ifølge Russia Today, skal der nu være indsamlet 100,000 underskrifter til støtte for et lovforslag om total forbud mod fosterdrab i Rusland:

A group of Orthodox Christian activists claim that they have gathered 100,000 signatures under a petition seeking to completely ban abortions in Russia – a number enough to make it a valid legislative initiative.

Det er uvist om Dumaen vil følge det folkelige krav om totalstop for fosterdrab, men i både kirkelige og politiske kredse er modstanden mod barbariet stigende:

In early October last year an official representative of the Russian Orthodox Church attacked abortions and surrogacy as “mutiny against God”, and less than a month later lawmaker Mizulina said in a public address that the community must urgently stop tolerating abortions and surrogacy as they threaten to wipe out the population of Russia, and the world as a whole.

Den nævnte Yelena Mizulina er formand for underhusets udvalg for familieværdier og en stærk reaktionær kraft i Rusland.

***

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Abort, Demografi, Rusland, Yelena Mizulina. Bogmærk permalinket.

6 svar til “Mutiny against God” (fosterdrab)

 1. jens siger:

  Godt gået Rusland.

 2. anders sørensen siger:

  Meget går galt i disse tider, først og fremmest et vest i religiøst og økonomisk opløsning, tiderne ændre sig givetvis til det bedre, takket være nye generationer. Men tænk, at vi skal opleve et sådan europæisk Rige, som det russiske, i vores tid. I russisk historie vil Putin være den største, uden sammenligning, og han kom -“ud af den blå luft” – som en frelsende engel.
  Hvornår har Europa sidst oplevet et rige, der er så overbærende overfor sine fjender, så gavmild overfor venner, så velkomment overfor fremmede, så lyttende til folkets egen stemme, så homogent og ikke mindst så gudsfrygtigt?
  Jeg synes, at jeg har et godt overblik over europæisk historie, og jeg kan ikke komme på én leder eller én nation, med samme kristne storsind. Jeg frygter den dag, hvor Putin ikke er blandt os mere, og det bør enhver europæere.

 3. civilisationen har taget bolig i Rusland.

 4. Morten Borup siger:

  Et lignende tiltag ønskes gennemført herhjemme af Danskernes Parti.

 5. hoejretanker siger:

  Rusland søger at gøre sig økonomisk uafhængigt af vesten, og hvor vi sørger godt for både de små og de gamle. Og det er Rusland der bør være vores rollemodel, som vil respektere alle andre folkeslags ret til dette lille landområde. Lad os bekende vor betingelsesløse kærlighed til vort folk og vort land.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s