Blodrød horisont (homofile vs. islam)

Omgængelse, som er imod Naturen, straffis med Baal og Brand.
Danske Lov

I gårsdagens udgave af den lyserøde avis Berlingske Tidende, gik en kendt, medieivrig homofil på det nærmeste amok, fordi den første stormoske i Danmark åbner her i dag på Nørrebro.

Den megen vrede skyldes ikke, at en moske med kuppel og minerat nu knejser i det københavnske bybillede. Nej, det homofile udbrud skyldes, at moskeen er delvist finansieret af Qatar, hvor sodomi (foreløbigt) straffes med fængsel.

Qatar skal være vært for VM i fodbold 2022, men stærke kræfter arbejder for at forhindre det. I Holland er Geert Wilders’ parti gået så vidt, at man har foreslået, at det hollandske landshold i givet fald skal spille i lyserøde dragter, i stedet for nationalfarven orange.

Bag stormoskeen i Danmark står officielt ‘Dansk Islamisk Råd’. I går sørgede talsmand Mohamed al Maimouni for seriøs rock i synagogen da han til venstredrejede Ekstra Bladet fastslog, at “Inden for islam er homoseksualitet noget, der er forkert, selvfølgelig. Da betragter man det ligesom, at man er syg.”

Jeg er lodret uenig med Mohamed al Maimouni. Homofili er ikke en sygdom. Det er en last. En last, der udbredes af et globalt netværk af stenrige libertinere, der har prøvet alt og nu kun kan finde nydelse ved forbuden frugt.

Men homofili er i strid med Herrens befaling og derfor gudsbespottelse. Jeg vil ikke udelukke, at islam er det redskab, som han har valgt til at rense synden ud. Og jeg spår, at når den første sodomit i nyere tid bliver rettet af her i Danmark, så sker det på Nørrebro. Ikke med Danske Lovs kætterbål, men med sharialovens stenkast.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Counter Jihad, Eurabia, homofili, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Blodrød horisont (homofile vs. islam)

  1. Hans Und siger:

    …”globalt netværk af stenrige libertinere…”

    Af til går det galt:
    http://www.philstar.com/world/2014/05/15/1323383/italian-diplomat-denies-child-abuse-philippines

    Jeg vil i netop den sag så gerne, indtil videre, give ham tvivlens fordel, uanset at det at have -18 i sin varetægt er klart ulovligt efter stedets lov.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s