Hjemstavn for åndelighed og inderlighed

Kulturmarxistiske Information bragte for nyligt et længere, surt opstød mod Rusland af en vis Svetlana Aleksijevitsj. En søgning på nettet viser, at hun er en utiltrækkende kvinde omkring de tres, journalist og feminist (d.v.s. kulturmarxist), upopulær i sit hjemland Hviderusland.

Rusland sidste zar, Nikolaj II, myrdet med sin familie af marxister i 1918.

Kvindemennesket hader tydeligvis Vladimir Putin, men hendes anti-russiske propaganda tegner pudsigt nok et billede af massiv, folkelig opbakning til hans vision:

Vesten ses i dag som afstumpet, sjælløs og kalkulerende, hvorimod hjertensgode Rusland er hjemstavn for åndelighed og inderlighed. Over for et Vesten, der er dømt til at gå til grunde i sin egen dekadence, træder Putin ind i rollen som forkæmper for traditionens værdier, siger man…

Og videre

Det er blevet farligt at indrømme, at man er ateist, farligt at tage hul på en religionskritisk diskussion. Patruljer af frivillige overfalder homoseksuelle på gaden, prygler dem, undertiden med dødelig udgang. På internettet foregår for tiden en afstemning, om, hvorvidt fastfood-kæden McDonalds skal forbydes i Rusland. På kun få dage har titusinder skrevet under.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rusland. Bogmærk permalinket.

8 svar til Hjemstavn for åndelighed og inderlighed

 1. jens siger:

  Godt gået Rusland

 2. Hans Und siger:

  OT

  Måske et resultat af homofil opdragelse?

  “Danskerens advokat og hans to mødre arbejder imidlertid hårdt på at få den kendelse omstødt, så han kan komme på fri fod igen.”

  http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE6856674/faengslet-22-arig-far-hjaelp-af-konsulatet-i-new-york/

  • Martin Kasler siger:

   Det tror jeg bestemt ikke kan udelukkes. John Walker Lindh konverterede til islam som 16-årig, efter hans far blev homofil. De stakkels børn må uden tvivl blive rundforvirrede – eller det, der er værre – af at vokse op med så depraverede forældre.

 3. Hans Und siger:

  Så er der mere i sagen:

  “According to reports the man authorities would have confessed, but the teacher’s lawyer, Jane Fisher, however, belied Arun238 arguing that it is a false confession. “Exclude my assisted has confessed,” said the lawyer, explaining that after “the detective in charge of the case he repeated for three hours the same things and told him that there was a video of what happened, Thomsen replied: If you tell me that there is a video perhaps you did these things, but I don’t remember it.” Thomsen’s mother Meanwhile arrived in New York from Denmark to support the child. She is sure of innocence of deta son explaining that “it is a very affectionate and considerate boy is not a pedophile.” . Inspirational facts may be found reading this http://pt.rabattjager.eu.”

  http://www.52domedia.com/usa-teacher-accused-of-sexual-assault-on-13-kindergarten-children/

  Det bliver interessant, at følge krumspringene fra MSM og det homofile miljø.

  • Martin Kasler siger:

   En måske bedre artikel om sagen – med fotos af den formodede pædofil og hans “mødre” – kan læses her.

   • Morten Borup siger:

    For mig at se er det en meget tynd sag. Selv de mest uvenligt indstillede medier har svært ved at koge mere suppe på den. Men skulle han omvendt vise sig at være skyldig, vil et amerikansk fængsel nok være det bedste sted for ham at lære om seksuelle overgreb og hvad, de gør ved folk.

    • Hans Und siger:

     Sådan set enig i at sagen virker tynd. Hvorfor kommer hens græske kollega først i tanke om bagefter, at han optræder utilbørligt, istedet for at sige fra på stedet og omgående?

     Svaret kan være et hævnmotiv, men det kan også være, at miljøet på stedet er så depraveret at det ikke er muligt.

     Og så er det svært, jeg indrømmer det gerne: Jeg er så dum, at jeg sagtens kan glæde mig over andres ulykke, ikke at glæde sig når segmentet falder i de snubletråde de har spændt ud for andre.

     Jeg har tidliger linket til en sag om en italiensk diplomat der sidder fængslet på filippinerne for noget lignende. Den sag er også tynd i den forstand, at der næppe er foregået noget egentligt seksuelt. Imidlertid er det der er foregået langt udenfor, hvad stedets lov og moral tillader. Og igen er det svært ikke, at glæde sig når islamofile venstreorienterede tunere rundt på kloden og snubler i den mangel på moral de intensivt prøver at påfører os andre.

 4. anders sørensen siger:

  Måske er det ikke så overraskende, men kvindemennesket er fuld af løgn. Middelklassen flygter ikke fra Rusland. Rusland er derimod ved at blive et meget attraktivt sted at flytte til, også for folk i Vesten…http://russia-insider.com/en/politics_business_media_watch_society/2014/10/10/06-31-48pm/brain_drain_russia_bbc_gets_it_wrong

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s