Amerikaniseringen af Sverige

I forsøg på at vinde rigsdagsvalget i Sverige, fortalte den nu afgåede statsminister Fredrik Reinfeldt de svenske vælgere, at der i fremtiden ikke vil blive råd til hverken skattelettelser eller velfærdsforbedringer. En stort set enig Riksdag har nemlig besluttet, at Sverige over de næste fire år skal modtage 340,000 asylanter fra primært Syrien til en pris af mindst 48 milliarder svenske skattekroner.

Alligevel fik indvandrerkritikerne fra Sverigedemokraterna kun 13% af stemmerne her ved det nys overstående rigsdagsvalg. Under almindelige forhold et flot resultat. Men forholdene er ikke almindelige. Som Venstres retsordfører Karsten Lauritzen udtrykte det til BT:

Sverige render rundt i kollektiv fornægtelse af, at landet er på vej til at blive et helt andet end det, som Sverige tidligere var, fordi indvandringen er så stor, at landet vil ændres.

Der er nok ingen tvivl om, at Sverige er på vej mod amerikanske tilstande. Derovre er antallet af hvide på kun fyrre år nemlig faldet fra 90 til nu omkring 60%. I samme takt er det amerikanske samfund blevet ekstremt farligt for hvide:

Blacks are 39 times more likely to commit a violent crime against whites then vice versa, and 136 times more likely to commit a robbery.

Et grusomt træk ved den racistiske vold mod hvide er den afstumpede fryd, der lægges i den:

Foreløbigt er det tilsyneladende mestendels svenske piger ned til tiårsalderen, der betaler prisen for afviklingen af Sverige som hjemstavn for det svenske folk. Men Polar Bear Hunting og lignende udbrud af sadisme mod hvide bliver nok også snart en del af hverdagen i et land ti minutters kørsel fra og åben grænse til… Danmark.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demografi, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Amerikaniseringen af Sverige

  1. Morten Borup siger:

    USA er tabt, og det rager mig egentlig langsomt. USA har altid bidraget til splittelsen og opløsningen af Europa. Der er ikke engang tale om, at en storslået og unik kultur er ved at gå til grunde, De Forenede Stater er kulturløse og blev grundlagt på en fejlslagen filosofi om menneskets lighed og alles ret til alt. Endnu et multietnisk eksperiment har slået fejl, og den slags bliver straffet af verdenshistorien. Desværre. Gudskelov.

    Lidt anderledes forholder det sig med Sverige. Her er der tale om et ældgammelt kulturfolk med rødder i en tusindårig fælleshistorie. Sveriges undergang skal begrædes, og ikke kun fordi den kommer til at ligne vores egen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s