Sodomitter fortrænges fra Sumatra… og Facebook

Aceh på nordspidsen af Sumatra vil give piskestraf for sodomi.

I den indonesiske provins Aceh har det lokale parlament netop vedtaget en række love, der i overensstemmelse med islamisk sharia-lov straffer sodomi og lesbianisme med op til hundred piskeslag. Det skriver australske ABC News, der videre fortæller:

Aceh is the only part of the majority-Muslim nation that is allowed to implement Islamic sharia law and already carries out public canings for gambling, drinking alcohol and fraternising with the opposite sex outside of marriage …

The new law also makes adultery punishable by 100 lashes and reinforces that displays of affection outside of marriage are outlawed and also punishable by caning.

The canings are carried out with thin rattan sticks in public and are aimed at humiliating, rather than causing physical pain.

Ifølge Russia Today, så synes det populære sociale medie Facebook med tiden også at kunne blive fri for homofile. Baggrunden er, at mange homofile ynder at gemme sig bag falske navne. Bl.a. udgiver de sig ofte for at være kvinder, for bedre at kunne lokke drenge og unge mænd i fordærv.

De homofiles fordækte opførsel er i klar strid med Facebooks regler, hvorfor mediet nu modigt er begyndt at gribe ind. Mange homofile har derfor forladt Facebook og søgt ly hos en tjeneste, der i forvejen henter sine kunder blandt “erotic artists and sex workers” og i modsætning til Facebook tillader “porn material“.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i homofili. Bogmærk permalinket.

5 svar til Sodomitter fortrænges fra Sumatra… og Facebook

 1. Mads siger:

  Kristne fortrænges også fra Sumatra. For et par dage siden blev det bekendtgjort, at man i fremtiden ville tvinge de lokale kristne ind under Sharia. Indtil nu har sharia-politiet kun taget sig af muslimer, men for ikke at diskriminere mod kristne har man valgt også at lægge dem ind under Sharia.

  • Martin Kasler siger:

   Du har ret så langt, at med den nye lov, så vil kristne i Aceh også være omfattet af sharia-straffe for homofili, druk, hasard, sex udenfor ægteskab m.v. Men det skulle da ikke forhindre kristne i at leve i provinsen? Tværtimod, skulle jeg mene.

   • Hans Und siger:

    Nej dét forhindre det ikke. Men mon ikke andre forhold ved bl.a. sharia gør det?
    Men, selvfølgelig, hvis man har det synspunkt, at islam er Guds prøve af hans børn… Og det ved vi jo intet om, hvordan Han gør dét.
    Anyway, over hos mig selv, kommer jeg nok indenfor en måneds tid, med historien om en sand Herrens stridsmand, en augustiner præst, der iværksatte et effektivt militært forsvar af kyst regioner udsat for babarernes angreb. Ved siden af hans andre pligter, såsom forkyndelse af Ordet og udvikling af handlen.

 2. DiE siger:

  Off topic.

  Hej Martin, jeg er netop faldet over dette korte indlæg og tænkte at det kunne have din interesse:

  http://www.thegospelcoalition.org/article/the-church-needs-philosophers-and-philosophers-need-the-church

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s