Merkel vs. PEGIDA

Efter russofoben og europaten Angela Merkels nytårstale, så har en undersøgelse taget temperaturen på tyskernes holdning til tidens mest brændende spørgsmål:

To tredjedele af den tyske befolkning – omkring 67 procent – mener, at frygten for en islamisering af Tyskland bliver overdrevet, mens 29 procent finder protestmarcher mod en islamisering for berettiget, viser en ny meningsmåling i nyhedsmagasinet Stern.

Målingen, der er gennemført af Forsa-instituttet, viser imidlertid, at kun 13 procent af de adspurgte selv ville deltage i de omstridt protestmarcher, som har opnået øget tilslutning de seneste uger, og som 17.500 mennesker deltog i i Dresden op til jul…

“Kun” 13%? Jeg skulle mene, at hvis 13% af tyskerne er parate til at gå på gaden i protest med islamisering, så har PEGIDA langt fra nået sit fulde potentiale.

I sin nytårstale mod PEGIDA sagde Merkel bl.a., at “I dag er der igen nogle, som om mandagen råber “Vi er folket”. Men i virkeligheden mener de: “I er ikke en del af os – på grund af jeres hudfarve og religion“.

Deri har den tidligere ‘reformkommunist’ jo nok ret.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i PEGIDA. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s