Mildere vestenvind

Der er ikke noget der er så slemt, at det ikke er godt for noget. Efter gårsdagens muslimske terrorangreb i Paris, har NATO tilsyneladende indset, at dets aggressioner mod Rusland måske ikke er for klogt. Fra Russia Today:

NATO, which was at loggerheads with Russia over the Ukrainian crisis, will be seeking ‘a more cooperative and constructive relationship’ with Moscow in the fight against terror, the block’s chief said after Wednesday’s deadly attack in Paris.

Russia “should be an ally in the fight against terrorism,” Jens Stoltenberg, NATO Secretary General, stated during his visit to the Bavarian town of Kreuth.

“That’s why we still strive for a more cooperative and constructive relationship with Russia. We think it is important that Russia, which is our biggest neighbor in Europe, and NATO are working together on important issues like fighting terror,” the NATO head is cited as saying by Bloomberg.

Samtidig fortæller en ekspert til Voice of Russia, at flere EU-stater vil blokere for yderligere sanktioner mod Rusland.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Rusland. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mildere vestenvind

 1. anders sørensen siger:

  Der kommer ikke nye sanktioner mod Rusland. Men spørgsmålet er, om de bliver forlænget.
  Sanktionerne gælder for ét år, og de første blev indført d. 22.3.2014.
  Sanktionerne kan opdeles i 3
  1) Mod enkelt personer.
  2) Mod firmaer.
  3) Mod Krim
  1) er et rent spil for galleriet. Mig bekendt er der ingen af disse personer der f.eks. har fået spærret deres konti i vesten. Blandt de personer, der ikke er velkomne i vesten tæller Krims guvenør, Aksenov, Tjetjeniens præsident, Kadyrov og Night wolves leder, Zaldostanov.
  Jeg tror ikke, at de har gjort deres entré på Coté d´azur strande eller i Harrolds, London.
  2) Det er blevet så ganske forbudt, for vestlige selskaber, at sælger offshore udstyr til Rusland, endsige at samarbejde i lignende projekter. Med de nuværende oliepriser er der ingen der har lyst til at investere i den form for olieudvinding.
  Men det er en alvorlig sag, at de store virksomheder og banker, som Gazprom, Rosneft, Gazprombank og Sberbank ikke kan få billige lån i Vesten. Enten skal gamle lån betales ud eller også skal der lånes penge i Rusland eller Østen. Det bliver dyrere, men der er ingen, som er på vej i knæ. Dertil er den russiske energisektor altfor profitable og den russiske banksektor altfor velpolstret.
  3) EU har med succes ført en kamp mod diverse skattely, men pludselig introducere Putin et nyt skattely, og det er Krim. Derfor har der efter Putins tale i december været meget hårde sanktioner mod Krim. Disse sanktioner handler ikke om, at “straffe” Krim el. Putin, det handler om, at forhindre at Krim bliver et skatteparadis for vestlige virksomheder.
  Off the topic; Hvor startede konfrontationen. Det var ikke på Krim, for Krim var russisk 4 dage efter, at Sevastopol havde erklæret sig selvstændigt, d. 22.2.2014.
  Konfrontationen startede d. 11.4.2014. i Sloviansk, Donbass.
  For dem der ønsker et Europa befriet for EU må denne dag stå som hugget i sten!!
  http://www.rg.ru/2014/04/13/slavyansk-video.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s