Béziers ruster sig

I den sydfranske by Béziers hedder borgmesteren Robert Ménard. Han var en gang prominent medlem af NGO’en Reporters sans Frontières, men er blevet klogere og rykket til højre.

Ligesom mig kalder Robert Ménard sig for reaktionær og han blev sidste år valgt til Béziers’ borgmester med støtte fra Front National og gaullisterne i Debout la France. Han går ind for genindførelse af dødsstraffen og er imod “ægteskab” mellem homofile.

Som borgmester har Ménard forbudt halal-mad i kommunens kantiner og indført natligt udgangsforbud for børn under 13. Det er blevet forbudt at hænge vasketøj op på altaner og hundeejere får klækkelige bøder, hvis de ikke ‘samler op’ efter deres kræ.

Under sin valgkamp lovede Robert Ménard, at han ville bevæbne kommunens lokale politi. Det har han nu gjort og annonceret sit nye tiltag med en plakatkampagne, der har vakt de gode viljers mishag:

Béziers-font-kommunal-new-Mong (2)

Som det ses, så viser plakaterne billedet af en Beretta 92, ledsaget af teksten “Kommunens politi har nu en ny ven.” Ménard er tillige i færd fordoble den lokale politistyrke og forstærke den med hundepatruljer, så Béziers – en af Europas ældste byer – igen kan blive tryg.

(Som en fodnote bør det tilføjes, at Béziers’ betjente ikke er blevet bevæbnet med Berettas kendte ni-millimeter. I stedet har man valgt en 7,65’er, vistnok fra Manurhin.)

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Frankrig, Front National. Bogmærk permalinket.

4 svar til Béziers ruster sig

 1. Morten Borup siger:

  Mere politi og bekæmpelse af multikulturalismens mest synlige konsekvenser er ikke løsningen på noget som helst. Det tjener kun til kortvarigt at skabe en illusion om, at der tages hånd om problemerne, alt imens den demografiske krig fortsætter uhindret lige foran næsen på folk. Pffft…

  Jeg er ked af det, men din borgmester gør kun tingene værre. Kun hjemsendelse nytter, og det kunne borgmesteren mere passende bruge sin position og sit talerør til at gøre opmærksom på istedet for at rende rundt og spille sej fyr og “strammer”.

  • Martin Kasler siger:

   Mon ikke Robert Ménard har indset, at der ikke er stemmer i repatriering? Dertil er vælgeren i Vesteuropa blevet for blødsøden.

   • Morten Borup siger:

    Det er nok sandt. Men heldigvis mener jeg at kunne spore et stemningsskift hos vælgerne (13 % ønsker som bekendt et parti til højre for DF), og dette stemningsskift vil forhåbentlig med tiden udmunde i flere konkrete politiske tiltag. Morgendagen tilhører hjemsendelsespolitikerne.

 2. André Kristen Daner siger:

  I det mindste gør manden en indsats, og set fra hans side og erfaring af, så er det hans bedste bud på, hvordan vi får ryddet op i de der mangfoldige områder.
  Jeg så helst, de aldrig havde sat så meget som én eneste sædcelle her i Vesten, men da de de sidste 1500 år kontinuerligt har hærget sig gennem alt og alle der stod i deres vej, og er nu endt op her oppe i Norden.
  Så meget gerne små special grupper der lokaliserede sigøjsere og andet potentielt skadeligt for Vores Land, Os og Vores Familie og Dereds Sikkerhed som altid vil komme i første række.
  André Kristen Daner/464

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s