Britain First

Jeg ved ikke hvor mange der herhjemme kender til partiet Britain First. Der er tilsyneladende tale om en udbrydergruppe fra British National Party. I modsætning til BNP, så har Britain First en klar kristen profil. Partiet blev for alvor kendt i begyndelsen af 2014, da den som modtræk til muslimernes shariapatruljer oprettede Christian patrols til sikring af Londons gader.

Britain First er et lille parti, men har under lederen Paul Golding udviklet en effektiv kombination af offensiv gadeaktivisme – bla. de efterhånden berømte Mosque Invasions – og velsmurt propaganda, der har gjort Britain First overordentlig populær på de sociale medier.

Paul Goldning med Jayda Fransen, næstformand i Britain First.

I sidste måned blev lederen af UKIP, Nigel Farage, og hans familie angrebet af røde bøller, da de var ude at spise på en pub. I løbet af kort tid lykkedes det ikke blot Britain First at få identificeret flere af de røde; Britain First fik også opsporet hvor banden holdt til og tog afsted for at lade dem smage deres egen medicin, som Paul Golding udtrykte det.

Præcis som vi kender det herhjemme fra, så skulle det røde rak selvfølgelig ikke nyde noget overfor en jævnbyrdig modstander. I stedet løb de ind i et rum og barrikaderede sig skræmte som harer:

Gruppen bag overfaldet på Nigel Farages familie kalder sig ‘Beyond UKIP’ og ledes af en vis Dan Glass. Tilbage i 2008 fik han sine 15 minutters berømmelse, da han under en reception i Downing Street angiveligt klistrede sig fast til daværende premierminister Gordon Brown. Dan Glass var den gang såkaldt klimaaktivist. I dag kalder han sig “HIV activist“.

Britain First stiller ikke op til det kommende parlamentsvalg, men opfordrer i stedet sine medlemmer til at stemme på UKIP.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Britain First, UKIP. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s