Demografi er skæbne (Jean Raspail)

I disse dage invaderes Europas sydlige kyster af brune og sorte menneskemasser, landsat af en småbåds-armada fra Afrika på den anden side af Middelhavet. I sin roman The Camp of The Saints forudså franskmanden Jean Raspail dét, som vi lige nu oplever:

The Camp of The Saints invaderes Europa ganske vist ikke fra Afrika, men fra det indiske subkontinent. Men grundidéen – at de vil invadere os fra søsiden – formulerede Jean Raspail med sin roman allerede i 1973. I en efterskrift til 1982-udgaven fortæller han:

I wrote The Camp of the Saints ten years ago. I was not, I am not, a sociologist. Nor am I a futurologist. I am simply a novelist who, one morning in 1972, at home by the shore of the Mediterranean, had a vision.
They were there! A million poor wretches, armed only with their weakness and their numbers, overwhelmed by misery, encumbered with starving brown and black children, ready to disembark on our soil, the vanguard of the multitudes pressing hard against every part of the tired and overfed West. I literally saw them, saw the major problem they presented, a problem absolutely insoluble by our present moral standards. To let them in would destroy us. To reject them would destroy them.

Jean Raspail tog ikke kun fejl af, hvorfra den farvede menneskemasse kom fra: Han tog også fejl af dem. Hvad vi oplever er ikke udsultede børn fra et udpint subkontinent, men velnærede mænd med had i hjertet.

For en tyve-femogtyve år siden kom jeg lidt i blæsevejr blandt nationalsindede, fordi jeg erklærede mig som en art tilhænger af EU. Ikke fordi jeg på nogen måde tilsluttede mig EU’s liberaldemokratiske projekt. Men fordi EU var den eneste realistiske institution, der ville kunne bygge, bevogte og forsvare en Hadrians Mur fra Gibraltar til Bosporus mod ny-barbarenes invasion.

I dag ville jeg være betydeligt mere betænkeligt ved at give EU’s yderligere magt. Men stoppes ved Ejderen kan de ikke. Demografi er skæbne. Skal vi bestå, må de forgå. Eller sagt på en anden måde: I en folkekrig er der ingen fanger.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demografi. Bogmærk permalinket.

3 svar til Demografi er skæbne (Jean Raspail)

 1. Danskeren siger:

  Så sandt ,så sandt. Enten overlever vi eller også overlever de. Længere er den ikke.

 2. anders sørensen siger:

  Det er så fuldstændigt sandt. Men hvem skal forsvare den Kristne Verden, vis befolkning bliver ældre og ældre? Jeg holder meget af RRs indlæg, som er noget af det eneste dansksprogede medie der er værd at læse, Men burde RR ikke også fokusere på, hvorledes vi rent faktisk øger fødselsraten i Europa? Jeg har selv en tese om, at havde fødselsraten idag været, tilnærmelsesvis tidligere tiders, så havde Europa ikke været attraktivt at emigrere til.
  Så havde emigranter ikke mødt servicemindede socialrådgivere når de betrådte europæisk jord, men unge men der ville forsvare deres.
  Vil Europas befolkning overleve, så må fødselsraten op, og det kræver en radikal ændring af hvor vores samfund er indrettet.

 3. Polka Charlie siger:

  “Men stoppes ved Ejderen kan de ikke. Demografi er skæbne. Skal vi bestå, må de forgå. Eller sagt på en anden måde: I en folkekrig er der ingen fanger.”

  Kan kun være enig. Udfaldet er jeg dog mere usikker på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s