“Send dem hjem”, siger danskerne

Det synes langsomt at være gået op for danskerne, at den demografiske trussel fra Afrikas overbefolkede kontinent er reel og aktuel. Jyllandsposten skriver i dag bl.a.:

En meningsmåling foretaget af analyseinstituttet Wilke for Jyllands-Posten viser, at godt 60 pct. af danskerne mener, at EU skal forhindre nye både med flygtninge og migranter i at komme over Middelhavet ved at standse bådene, omdirigere dem og anbringe passagererne i lejre uden for Europa.

Og videre:

Flere demografer, bl.a. danske Poul Christian Matthiessen, mener, at EU må tage drastiske midler i brug for at kunne styre en stigende indvandring fra Afrika, hvor befolkningstallet ventes at stige med 500 mio. i de næste 15 år.

»Pointen med en Australiens-model skal være, at både migranter og menneskesmuglere skal bringes til at forstå, at der er lukket i Europa, ellers bliver indvandringen ukontrollabel,« siger han.

Støtte af Christiansborg bliver flertallets ønske dog afvist af godhedsindustrien, der sædvanen tro sætter abstrakte menneskerettigheder over konkrete trusler.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demografi. Bogmærk permalinket.

Et svar til “Send dem hjem”, siger danskerne

  1. anders sørensen siger:

    EU går nu igang med en koordineret aktion, https://wikileaks.org/eu-military-refugees/EUMC/page-1.html og https://wikileaks.org/eu-military-refugees/PMG/page-1.html.
    Om det lykkedes er så en anden sag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s