Ungarn trodser EU

Ligesom det øvrige EU, så er Ungarn i skrivende stund i seriøs fare for at blive overløbet af såkaldte flygtninge, der i jagten på guld og grønne skove invaderer os. For nyligt besluttede Budapest at bygge en Hadrians Mur langs landets sydlige grænse til Serbien for at dæmme op for horderne fra syd.

Ungarn er fortrinsvis et transitland for hoben af bekvemmelighedsflygtninge, der vil op til Norden hvor gaderne flyder med bistandhjælp og villige kvinder. Men som EU-reglerne er nu, så kan landene længere nordpå blot ekspedere de mange farvede fupasylanter og lykkeriddere tilbage til Ungarn, der foreløbigt er blevet invaderet af op mod 60,000 grænseoverløbere.

Men nu siger Ungarn stop. Fra dagens udgave af Jyllandsposten:

Ungarn kortslutter den europæiske asylpolitik med en regeringsbeslutning om midlertidigt at suspendere en kerneregel, der siger, at en asylansøgning skal behandles i det land, hvortil ansøgeren først ankommer…

Beslutningen medfører, at Ungarn vil nægte at tage imod flygtninge, som returnerer til Ungarn efter at være rejst videre til et andet EU-land.

– Ungarns asylsystem er overbelastet, det mest overbelastede af illegal indvandring blandt EU-landene, siger en talsmand for regeringen.

Afgørelsen får store konsekvenser for nabolande som Østrig, og her siger en talsmand ifølge nyhedsbureauet Reuters, at man arbejder på “hurtigt at finde en løsning”.

Østrig har midlertidigt indstillet sagsbehandlingen af asylansøgninger i et forsøg på at presse de øvrige EU-lande til en fælles løsning på den voksende problematik.

Ungarns lille hegn på grænsen til Serbien forslår selvsagt ingen steder. Som jeg tidligere har skrevet, så må Europa bygge en forsvarsmur fra Gibraltar til Bosporus, bevogtet af et fælleseuropæisk gendarmeri og en flåde af hurtiggående kanonbåde.

Men vil det ske? Jeg tror det desværre ikke. Dertil er der for mange midaldrende kvinder i bløde hatte og kvindagtige mænd med bløde håndled i vælgerkorpset. I hvert fald her i den vestlige del af EU, hvor stærke og egnede ledere ganske enkelt ikke længere synes at kunne blive valgt.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demografi. Bogmærk permalinket.

2 svar til Ungarn trodser EU

 1. anders sørensen siger:

  Ungarn trækker desværre sin suspension tilbage. Ungarn er et lille sårbart land, der hvis det trådte ud af EU, ville være omringet af fjender.
  Ungarn må vente lidt, først og fremmest til Turkstream/Balkanstream er færdigt bygget i 2019.
  Der er en del hindringer i projektet. Først og fremmest, at Makedonien og Serbien presses voldsomt af USA og EU-kommisionen, for ikke at deltage i gasledningen.
  Det positive i den sammenhæng er, at der intet alternativ er til russisk gas. Dvs. enten bliver gasledningen til noget eller også vil Balkan og Centraleuropa mangle energiforsyninger.
  Et andet positivt projekt er http://en.xinfinance.com/html/Policy/2015/108999.shtml
  Det ligner til forveksling gasledningen gennem Balkan.
  Så i investerings-, handels-, infrastruktur og energimæssig henseender kan Eurasien komme til at sætte sig på Balkan,
  USA og EUkommisionen modtræk er 1) pres på ovenstående lande, 2) en alliance med de muslimske albaner, der ønsker et Storalbanien.
  Lykkedes det euratiske indtog, så får Orban m.fl. fri hænder til at varetage deres egne interesser, heriblandt at forhindre strømmen af mennesker fra syd og øst.

 2. S. Poulsen siger:

  Håber det lykkes for Ungarn at holde horderne fra døren
  Viktor Orban er en af Europas få modige, handlekraftige ledere
  Bare der var flere lande der ville trodse det utålelige EU

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s