Mosbjerg Folkefest 2015

I går deltog jeg for første gang i Mosbjerg Folkefest, der vel bedst kan beskrives som et sommertræf for nationalkonservative og -liberale, samt en enkelt reaktionær eller to.

Kimen til Mosbjerg Folkefest blev lagt for tre år siden, da Uriasposten fejrede sit tiårs-jubilæum. Den gang deltog vi omkring 70, fortrinsvis fra blogosfæren. Sidste år løb Mosbjerg Folkefest så af stablen med omkring 150 besøgende.

Med 212 besøgende blev der i år sat foreløbig rekord for Mosbjerg Folkefest. Jeg så folk fra Dansk Folkeparti, Dansk Samling og Danskernes Parti om ikke under samme tag, så i samme telt mens de lyttede til taler af Søren Krarup, Søren Hviid Pedersen, Paul Weston, Torben Mark Pedersen og Lars Hedegaard.

De fire danske talere vil uden tvivl være kendt af de fleste. Briten Paul Weston blev sidste år verdenskendt, da han som EU-kandidat for partiet Liberty GB blev anholdt for offentligt at citere fra Winston Churchills The River War.

Selv om (D)DR op til arrangementet yppede til had mod Mosbjerg Folkefest, så blev arrangementet hverken udsat for muslimsk terror eller marxistisk chikane. Det var nok klogt af den rød-grønne alliance at holde sig væk, for både den offentlige og private sikkerhed forekom mig at være tiptop.

Mange havde medbragt telt og valgte at overnatte ved bredden af den smukke Mossø. Jeg kørte derfra ved midnatstid, men da var festen langt fra forbi.

Mange frivillige kræfter har været inde over Mosbjerg Folkefest. En stor tak til jer alle. Men først og fremmest tak til Svend Andersen og hans utroligt søde familie for at give os andre denne store oplevelse.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Blog træf, Mosbjerg Folkefest. Bogmærk permalinket.

3 svar til Mosbjerg Folkefest 2015

  1. Jacob Holdt siger:

    Øv, du kunne da godt have inviteret mig. Jeg elsker jo at blande mig med de forkerte og udstødte 🙂

  2. jens siger:

    Der er ingen normal festarrangør, der kunne finde på at invitere en type som Jacob Holdt

  3. Mira siger:

    Du har vel også bare kun foragt og had tilovers for jævne mennesker som os, Jacob Holdt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s