Mod demografisk afgrund?

En horde af lykkeriddere og andre bekvemmelighedsflygtninge strømmer ind over EU. Randstater som Italien og Grækenland synes uden vilje til at afvise de tusindvis af uønskede grænseoverløbere.

Den brune menneskemasse har kursen mod Tyskland og Skandinavien; op til en arbejdsfri tilværelse med gratis bolig, bistandhjælp og blonde kvinder uden dyd.

En af grænseoverløbernes foretrukne ruter går fra Istanbul til Izmir, over det græske øhav, op gennem Balkan til Ungarn og derfra videre til Østrig og de forjættede lande i nord.

Østrig blev i sin tid oprettet som bufferstat mod den muslimske ekspansion ind i Europa, men landet røgter ikke længere sit historiske hverv. Derimod er Ungarn ved at træde i karakter som Aftenlandets yderste skanse og er skrivende stund i færd med at bygge en fire meter høj mur langs grænsen til transitlandet Serbien:

hungary_migration_wall-3-0-0

Bruxelles himler op over den nye Hadrians Mur, men løfter iøvrigt ikke en finger for at bekæmpe den demografiske revolte mod Europa. Ungarns illiberale premierminister Victor Orban satte i en tale i går ord på den trussel, vi står overfor:

With the disintegration of the countries of North-Africa, the defence line which once protected Europe, and which absorbed the masses of people coming from the interior of Africa, has evaporated.

What we have at stake today is Europe, the European way of life, the survival or disappearance of European values and nations, or their transformation beyond recognition.

Herhjemme bliver integrationsminister Inger Støjberg stukket i ryggen af sine egne, fordi hun i annoncer vil fortælle horden af lykkeriddere om nye økonomiske opstramninger på det danske asylantområde.

Ifølge FN er alene i år foreløbigt 136.840 grænseoverløbere brudt ind i Europa.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Demografi. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mod demografisk afgrund?

  1. Morten Borup siger:

    Velfærdsjægerne vil være klar over, at der er sket stramninger, længe før tryksværten på Støjbergs annoncer er blevet tør – hvis der vel at bemærke overhovedet skal ske stramninger, og at det ikke kun skal være tomme ord. Velfærdsjægerne holder sig minutiøst opdateret med situationen i deres foretrukne rejsemål (Frontex).

    Jeg glæder mig alligevel til at læse ordlyden i Støjbergs annoncer, selvom jeg vil æde min gamle hat på (undskyld klicheen, jeg er træt), at det bliver en gang varm luft (endnu en kliché) som den, det lykkedes Dansk Folkeparti at lancere i denne tamme, forlængst glemte video:

    “I am Denmark. I have the courage to say STOP!”

    Yeah, right…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s