Spørgsmål til Michael Thouber

Jeg har i dag skrevet til Kunsthal Charlottenborgs direktør Michael Thouber:

Kære Michael Thouber

I Politiken 10/10 slår du i et større indlæg på tromme for en udstilling af Jacob Holdts billeder, som du vil lade løbe af stablen i Kunsthal Charlottenborg her til november.

Som det sikkert er dig bekendt, så har Kunstmuseet Louisiana tidligere udstillet Jacob Holdts billeder. I sidste måned måtte museet trække sit materiale om Holdts billeder tilbage, fordi Holdt løj deri.

Tidligere ville eller kunne Jacob Holdt til Weekendavisen ikke afvise, at min vurdering af ham som mytoman er korrekt.

Hvad vil Kunsthal Charlottenborg gøre for at sikre, at publikum til den forestående udstilling ikke også bliver ført bag lyset af Jacob Holdt?

Med venlig hilsen
Martin Kasler

Michael Thouber kommer fra en stilling som kanalchef på DR2. Hans indlæg i Politiken – reelt en apologi for Jacob Holdt – kan læses her.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Jacob Holdt, Kunsthal Charlottenborg. Bogmærk permalinket.

8 svar til Spørgsmål til Michael Thouber

 1. Christian Vangsø Bentsen siger:

  Martin, Louisiana trak ikke materialet tilbage fordi Holdt “løj”. Museet trak materialet tilbage pga. manglende varedekleration omkring Smidt. Materialet var i øvrigt ikke redigeret af Holdt men derimod af museets eget personale. Din Mail til Thouber er med andre ord manipulerende og i øvrigt i strid med sandheden.
  Konsekvensen er at din kritik mister substans og Weekendavisens dækning af Holdt-affærren er en dækning du, såfremt hovedpersonen delte din politiske overbevisning, ville kalde “skamløs” eller det som er værre.

  Du er meget velkommen til at udstille Holdt og fællers manglende realitetssans og meget andet men det ender med at være utroværdigt fordi du selv er, om muligt, er endnu mere manipulerende og selektiv end Holdt!

  • Martin Kasler siger:

   Hvad snakker du om?:

   “Kunstmuseet Louisiana trækker undervisningsmateriale med fotograf, forfatter og foredragsholder Jacob Holdt tilbage, efter Weekendavisen kan afsløre usandheder om endnu en historie i bogen ‘Amerikanske Billeder’ af Jacob Holdt.” (DR 4/9)

   Jacob Hold skrev billedteksterne til udstillingen (de stod indtil for nyligt at læse på hans hjemmeside) og nedfældede dermed selv den historie, han siden 1980’erne vidste var løgn.

   • Christian Vangsø Bentsen siger:

    Det jeg snakker om er du spiller så dum at man skulle tro det var løgn.

    Holdt har mødt en mand der lyver. Holdt fortæller om sit møde med en mand med en historie på ærmet. Mandens historie er efter alt at dømme en røverhistorie. Det forhold at der fandtes en mand der løj om sin opvækst kan da ikke være belastende for Holdt.

    Ta’ dig sammen mand!

  • Hans Und siger:

   Mon ikke Louisiana har fulgt afsløringerne af Holdt fra et forholdsvis tidligt tidspunkt.

   Hvis det kun havde været den 137 årige så havde det været enkelt, at skrive sig ud af det, a la alle kan da se…

   Mit gæt er, at Louisiana blot ventede på, at hvad som helst skulle ende i MSM for så, at eksekvere en beslutning, der allerede var truffet.

   Holdt seneste oplysning i WA om, at hans senere hustru i 1992 tog ud at sejle, passer i øvrigt ikke særlig godt med, at hun 1994 har afleveret et speciale i engelsk på Handelshøjskolen omhandlene “Afirmative action”. Hun er så i øvrigt bureaukrat i kunstindustrien fornærværende…

   Det virker en kende desperat, at man fremture med at få gjort Holdt til “kunstner”.

   • Christian Vangsø Bentsen siger:

    Hans Und – du ævler og tør ikke stå på mål for dit ævl og skriver derfor anonymt. Heldigvis er det ikke alle der er som dig – var det tilfældet ville al debat forsvinde.

    Havde du skrevet noget der var i nærheden af begavet ville jeg, om ikke andet for fornøjelsens skyld, have svaret på dit stupide indlæg.

    Men eftersom du er anonym så kan du rende og hoppe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s