Homo-højre

Although Rockwell speaks against “queers”, there is evidence that some homosexuals have sought refuge in the ANP.
FBI, juni 1965.

Her den seneste tid er jeg blevet gjort bekendt med, at flere ledende medlemmer på højrefløjen i ind- og udland er homofile. Nu er det jo ikke helt uden fortilfælde, at sådanne har søgt til højre. Alle kender nok beskyldningerne mod f.eks. SA-chefen Ernst Röhm. Beskyldninger jeg dog ikke giver alverden for. Dertil er beviserne for spinkle. Det samme gælder for SA-manden Edmund Heines – ophavsmanden til SA’s “Braunhemd” – der ligesom Röhm blev skudt under de lange knives nat.

Derimod var intellektuelle såsom franskmanden Robert Brasillach og japaneren Yukio Mishima beviseligt homofile, selv om begge tilhørte deres tids højrefløj. Af nyere tilfælde kan jeg huske tyskeren Michael Kühnen fra Aktionsfront Nationaler Sozialisten , der døde af AIDS i 1991; englænderen Nicky Crane fra Blood & Honour, der i 1993 ligeledes døde af AIDS, samt Ewald Althans, der i 1994 forsøgte at sælge fortrolige oplysninger om den nationale bevægelse i Tyskland til Forbundsrepublikkens hemmelige politi.

Som kristen fordømmer jeg selvsagt homofili. Jeg skal ikke udelukke, at nogle er født til denne last, men er deres afsky for den naturlige kønsakt så intens, at de aldrig vil kunne indgå i et normalt forhold, så må de leve i cølibat. Seksuel tilfredsstillelse er ikke en menneskeret.

***

Dette indlæg blev udgivet i homofili, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s