Redox og omegn

Nedenstående tekst er et kronikforslag, som jeg tilsendte en større dansk avis, der desværre, men høfligt, afslog at bringe det. Jeg skrev det i forbindelse med ORG-skandalen i august 2011 og skitserer hvordan og hvorfor jeg i årevis er blevet beløjet og terroriseret af det ekstreme venstre.

Redox og omegn
Jeg er blandt de mange, som for nylig blev hængt ud af Redox i en slags rapport. Noget af Redox’ snavs har til en vis grad rod i virkeligheden. Jeg har gennem ca. femten år fulgt det yderste venstre tæt. Siden mordet på Pim Fortuyn i maj 2002 så vidt muligt diskret. Jeg lytter til alle der har noget at fortælle og jeg deler min viden med de fleste der spørger. Det være sig journalister, aktivister, blogredaktører o.s.v.

Redox har derfor i årevis forfulgt mig med stadig vildere beskyldninger. Der er tale om usædvanlig grov ærekrænkelse af min person. Men ligesom alle andre jeg ingen mulighed for at fat i kraven på Redox. De gemmer sig nemlig effektivt bag dækadresser og falske navne. Mindst to af gruppens medlemmer er i øjeblikket sigtet for dataindbrud, vold og støtte til en terrororganisation. Det sidstnævnte forhold vedrører organisationen Antifascistisk Aktion, hvor en af de sigtede samtidig er topfigur. Medlemmer af dette terrorhold har domme for ulovlig indtrængen, ulovlig våbenbesiddelse, hærværk, brandstiftelse, grov vold, væbnet bankrøveri, organiseret hashhandel samt forsøg på fremstilling af ni kilo amfetamin.

En lektor i journalistisk roste brugen af billeder i Redox’ såkaldte rapport: Det er en klassisk metode til at dokumentere, at visse personer har mødt hinanden. Lad mig derfor først påpege, at selv om jeg omtales en del i bemeldte rapport, så optræder jeg kun på et enkelt af dens flere en 100 fotos. Her ses jeg i samtale med en person som Redox aldeles ukarakteristisk er tavs omkring. Måske fordi den pågældende er identisk med en vis Betina Dalgas, der som flittig skribent for den venstreradikale undergrundspresse fandt vej til Danmarks Radio. Hun omkom 2007 i en trafikulykke og blev hyldet i en nekrolog på den venstreradikale hjemmeside Modkraft. Den var forfattet af en af de terrordømte fra firmaet Fighters and Lovers. Det kunne Dalgas selvfølgelig ikke gøre for.

Redox’ hidtil ukendte billede af mig stammer fra Den Danske Forenings grundlovsmøde 1996 i Hillerød. Det er taget med privat kamera af en robust type, der til mig fortalte, at han som vennetjeneste var med som chauffør og livvagt for Dalgas, men ellers arbejdede for Nordisk Film. Til dette grundlovsmøde knytter sig en lille, grim historie. Dagen efter påstod Ekstra Bladet, at en gruppe yngre mænd var kørt direkte fra DDF i Hillerød og ned til DNSB i Greve for at stå vagt. Dokumentationen var to billeder, avisen havde fra det venstreradikale TV Stop. Fem år senere beskyldte Tjeck, LO’s ungdomsblad, Dansk Folkepartis Søren Espersen for at være medlem af DNSB og mig for at have deltaget i en DNSB-march. Artiklen var begået af en journalist med nær fortid på TV Stop, der genbrugte førnævnte to billeder. Espersen vandt sin sag i landsretten; jeg vandt min i Pressenævnet. I den forbindelse blev det afsløret, at det ene af de to fotos, som TV Stop påstod, var fra grundlovsdag 1996, i virkeligheden var fra grundlovsdagen året før.

Nogenlunde samtidig med denne opdagelse, førte jeg injuriesag mod René Karpantschof, der i et forlig vedgik, at jeg aldrig havde samarbejdet med nazister. Karpantschof har som bekendt en ph.d. i sociologi, men også gamle forbindelser til medlemmer af både Blekingegadebanden og Antifascistisk Aktion. Karpantschofs omgang med kilder og bilag havde en slående lighed med den, TV Stop havde anvendt. Han bagud daterede således en for ham vigtig artikel med præcist ét år.

Ikke længe efter var den igen gal med René Karpantschof. Nu var det filosof og samfundsdebattør Henrik Gade Jensen, han beskyldte for forbindelse til nazisme. Mit navn blev indblandet fordi Karpantschof til dagbladet Information bl.a. påstod, at Gade Jensen og jeg kendte hinanden. I en række læserbreve løb jeg Karpantschofs usandheder og søforklaringer op, og i august 2004 fik Henrik Gade Jensen klækkelig æresoprejsning af Information. Kort efter blev der på førnævnte Modkraft bragt en artikel, hvori anonyme ”kendere af Den Danske Forening” gentog Karpantschofs usandheder om Gade Jensen. Artiklen var skrevet af et medlem af Antifascistisk Aktion, Martin Lindblom, der tidligere havde truet med at skære halsen over på en folkevalgt. Først ved Lindbloms død i 2009 indrømmede Karpantschof, at de i mange år havde været nære venner og kampfæller. Derimod har Karpantschof aldrig kommenteret på sin egen tilknytning til Modkraft.

René Karpantschof er hidtil blevet brugt flittigt af pressen som ekspert i højreekstremisme. På det seneste er han blevet noget fortrængt af Chris Holmsted Larsen fra RUC. En tredje lejlighedsvis ekspert er Mikkel Thorup fra Århus Universitet. Alle tre kan på forskellige leder forbindes til nu afdøde Erik Jensen fra Demos, der som privat efterretningstjeneste for venstreradikale har fået baghjul af Redox. Disse fire såkaldte eksperter har alle været i konflikt med straffelovens injurieparagraffer. Chris Holmsted Larsen har jeg personligt haft i byretten. Som vidne indkaldte han Mikkel Thorup, der i forvejen var dømt for injurier.

Som led i PET’s efterforskning mod Redox blev jeg som forurettet afhørt i mit hjem forrige efterår. Jeg fik her forevist hvad PET havde fundet om mig i gruppens register. Heraf fremgik det bl.a., at man har overvåget mit privathjem siden begyndelsen af 2005. Men Redox eksisterede ikke i 2005. Det gjorde derimod Naziinfokampagnen. Det var en også fordækt gruppe, der fra en hjemmeside udskreg folk med navn og billede som nazister. Hetzen ramte bl.a. mig og omfattede endog anonyme smædebreve til min arbejdsgiver og grove smædeplakater ved min arbejdsplads. Ligesom Redox brugte også Naziinfokampagnen et hidtil ukendt foto af mig. Det er taget af en pressefotograf under et interview, jeg i august 1999 gav til Politiken. Dette foto fandt PET i Redox’ arkiv.

Naziinfokampagnens hjemmeside viste sig at være registreret under falsk navn, men på Antifascistisk Aktions adresse. Herefter tørrede sporet ud. Antifascistisk Aktions lokaler er nemlig ikke formelt udlejet til terrorholdet, men til ”Foreningen af 1.1. 1993”, der naturligvis intet kendte til sagen. Alligevel flyttede Naziinfokampagnen hurtigt sin hjemmeside over til Antifascistisk Aktions søsterorganisation i Sverige. Efter skarp kritik fra Dansk Center for Menneskerettigheder lukkede Naziinfokampagnen sin hjemmeside i december 2005. I januar 2006 åbnede Redox sin. Nu opereres der ikke fra et kælderlokale på Nørrebro, men fra en postboks på Frederiksberg, hvor et af Antifascistisk Aktions ældste og mest militante kollektiver netop ligger.

Redox har gennem længere tid beskyldt mig for at stå bag bloggen Junikredsen. Her kan man læse mange interessante ting om det yderste venstre og det er sikkert derfor, Redox kalder den nazistisk. For et par år siden modtog Junikredsen på min fødselsdag følgende afstumpede ”hilsen”: tillykke med de 49, nazisvin .. hils A og ungerne. Året efter slog man til igen. Ikke på min, men på min datters fødselsdag, hvor trænede hærværksmænd sent om natten sneg sig ind på vores grund, smadrede min hustrus bil og overmalede den med ”NAZISVIN”. Da jeg fortalte PET om denne episode, viste man mig, at den stod noteret i Redox’ kartotek med dato, præcist tidspunkt og endda bilmærke. Af samme ulovlige register fremgik det, at man som led i overvågningen af mit hjem har noteret sig bilnumre på venner og familie, skygget min hustru, fotograferet ind ad vinduerne til vores hus og ved mindst en lejlighed brudt ind og affotograferet personlige papirer. I vinteren 2006 lykkedes det gruppen at hacke vores computer og stjæle bank- og skatteoplysninger.

En bestemt personkreds på det yderste venstre anser mig altså tydeligvis for at være en stor trussel. Men ikke af de grunde, man indbilder offentligheden. Man vil mig til livs som kender og iagttager af deres lyssky miljø. Man ved, at jeg f.eks. forsøger at indkredse Karpantschofs aktiviteter i de mørklagte år fra 1986 til 1995. Man ved også, at jeg står bag afsløringen af medlemmer af Antifascistisk Aktion. Heriblandt ikke mindst tæskeholdets general, Balder Johansen, der forrige år modtog Erhvervslivets Ridderkors.

***

4 svar til Redox og omegn

 1. b j siger:

  Det er utroligt hvad den rødfacistiske venstrefløj i den grad kan tillade sig. Hvor er politiet, hvor er PET. Det syntes som om at visse grene indenfor dem er i ledtog med den røde voldskriminalitet. Men det kan måske ikke undre når selvsamme, her PET sletter rødfacistens Ole Sohn gerninger. Det må jo undre at mange af disse personer du omtaler, og som har fået en del domme, fortsat kan være ansat i det offentlige eller bliver det, trods deres kriminalitet (eller tidligere kriminalitet). Og det er helt utroligt at du fortæller at Jyllandsposten ikke optager din kronik. Jeg troede det var en anstændig avis. Det er den så heller ikke mere. Den ligger jo også i seng med den mest løgnagtige avis i Danmark, Politiken. Denne avis som lever af luderannoncer fra dens abort Ekstra Bladet. Og for at det ikke skal være løgn har vi fået en regering som ligeså fyldt med løgn som en ko er fyldt med l….. , fuldstændig som Politiken og ikke at forglemme, DR radio-tv og tv 2.
  Gud bevare Danmark og stakkels os almindelige lønslaver som ligger under for en voldsregering, med de fleste aviser og DR radio og tv2 som føjelige medløbere.

 2. André Daner siger:

  Hvis ikke politiet eller PET vil gøre noget ved det, hvilket de ikke vil, så må vi jo selv tage os af personerne der vil skade os og ikke mindst vores koner, børn og familie. Bare sig til, så er vi klar til at vise dem hvor mange vi er som vil gøre alt for at beskytte dem vi elsker, det skal ingen være i tvivl om.

  • Martin Kasler siger:

   Jeg ved ærlig talt ikke, hvor meget systemet holder hånden over organisationer som Antifascistisk Aktion og Redox. Men jeg ved med bestemthed, at betingelserne for lovligt nødværge er utroligt ringe her i EU, så jeg vil fraråde, at man flirter for kraftigt med idéer om selvtægt.

   Jeg vil også tilråde, at man ALTID anmelder de rødes trusler, hærværk og vold til sit lokale politi OG giver PET besked om anmeldelsen. Det er nemlig PET, der fører statistik over politisk vold i Danmark, og her får man langt fra altid besked fra de lokale politikredse om anmeldte tilfælde af rød terror.

   • André Daner Eiby siger:

    Jeg ville gerne være helt enig med dig, men jeg kan ikke se at vi kan stille noget op overfor en flok voldelige venstreorienterede møgaber som ikke engang ved hvad de selv kæmper for og på hvilken side!!! Ser flere vigtige grunde til at tage fat i problermerne fra flere forskellige vinkler af. Men vi vil heller ikke finde os i, at få tæv og blive udstillet i vores eget land, overnikøbet af vores egne medmennesker…….
    Fortsat god dag Martin.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s