Kontakt

Jeg kan kontaktes på martinkasler@live.dk.

2 svar til Kontakt

 1. André Kristen Daner siger:

  Hey Martin. Tusind tak for de fantastiske information om alt hvad der burde interessere enhver Dansk mand og kvinde, for vi er i 11. Time, desværre er det blevet et Fy-Ord, bare det at nævne der overhovedet skulle være et problem indenfor izlam eller hvad folk nu ynder at kalde denne syge totalitære, aggressive, undertrykkende, frihedsbekæmpenede, hadske, indavlet og 110 % ondskabsfulde og løgnagtige bevægelse som kun har ét mål, at etablere deres verdensomspændende muslimske kalifat, udslette ALLE ikke-muslimer. DET MÅ IKKE SKE!
  Det er folk som DIG, der ville kunne bære “Bevisførelsen” for, i en dansk retssal hvor izlam vil blive forsøgt “Forbudt” og dér har du, og mange andre desværre, begrundet og veldokumenteret bevis for, at de for det første er fulde af løgn, og at dette kaldes taqia og netop er omdrejningspunktet for overhovedet, at gå i dialog med “dem” altså dem der sværger til koranen….som alle muslimer gør.
  Jeg mener også, at deres allesammens Bog #1, koranen, er et klokkeklart eksempel på, hvad deres mission er, hvordan de skal fremskynde denne ideologi, og hvordan de generelt ser på alle end dem selv.
  Sådan en hadefuld idelogi skal rulles frem for fulde huse, ved godt det ikke gør den store forskel, måske, men vil efterhånden gerne se dem der melder sig aktivt under fanerne for at beskytte deres land som allerede ER sunket, vi ligger bare og holder fast med spidserne af vores negle, bare for at overleve i vores eget land.
  Fortsat god aften, og endnu en gang tak for dine artikler.
  PS: Har kun min kones profil at bruge, jeg fik lukket alle mine grupper og profiler ned for en måneds tid siden af de skide venstreorienterede autonome voldsmænd efter en artikel om vores situation for et stykke tid siden, der kørte samtalerne og indholdet fuldstændig af sporet da de røde kom på banen….
  Sender dig lige artiklen…..

  André Daner-Frederiksværk.

 2. En Ven siger:

  Tak for din fornemme blog, Martin. Jeg har nu snart gennemlæst det meste af den, og kan ikke udtrykke for dig hvor imponeret jeg er. Jeg har delt den med flere venner, og er allerede begyndt hyppigt at henvise til den i hverdags diskussioner.

  Må jeg spørge, om hvad der her til sidst er sket med bloggen – har Amira Smajic vist sig at være et juridisk geni? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s