DR hyrer dømt voldsautonom (Frank Piasecki Poulsen)

Gårsdagens udsendelse på Danmarx Radio om den lille Counter Jihad-bevægelse er ikke værd at ofre mange kræfter på. Det blev den sædvanlige omgang uærlige, manipulerende gang systemtro kulturmarxisme, vi efterhånden er blevet så vant til.

Næh, så er det straks mere interessant, at som optakt til sit bøddelarbejde for Eurabia (eller hvad den virkelige dagsorden var), reklamerede (D)DR for en ny “dokumentar”-serie med en vis Frank Poulsen ved roret.

Frank Piasecki Poulsen er en gammel kending. Således kunne BT i marts 1998 bl.a. afsløre, at Poulsen

…  har en farverig fortid i den voldelige autonome bevægelse: Han er dømt for at befri en anholdt, for fornærmelser mod politiet og for i to tilfælde at have afgivet løgnagtige forklaringer til offentlige myndigheder. Han er sigtet for at deltage i hærværk mod Sandholmlejeren 6. marts, sammen med andre autonome forud for folketingsvalget. Han er også dømt for ulovlig indtrængen i Perus ambassade i København.

Jeg kan her indskyde, at angrebet på den peruvianske ambassade var en støtteaktion for terrororganisationen MRTA, der kort før havde udført et langt voldsommere angreb på den japanske ambassade i Peru. Aktionen i Danmark blev ledet af den østrigske vaneforbryder Christian Zwettler fra tæskeholdet Antifascistisk Aktion (AFA).

Og det hører med til historien, at da Zwettler sidste år udgav en bog om sig selv, blev han på organet Modkraft.dk svinet eftertrykkeligt til af Frank Poulsens kompagnon, Mikkel Skov Petersen, der bl.a. beskyldte østrigeren for at have lokket “en 17-årig dreng” med til et væbnet bankrøveri. Skov Petersen nævner selvsagt ikke, at Stefan Klinthøj Rasmussen fra AFA efterfølgende er blevet dømt ni års fængsel for forsøg på fremstilling af 10 kilo amfetamin.

Om Frank Poulsen skriver BT videre:

31. marts [1998] blev han fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København, hvor anklageren krævede ham fængslet for at befri en anholdt efter overfaldet på Pia Kjærsgaard på Nørrebro. Han blev fængslet af byretten men blev få dage efter løsladt af Østre Landsret . Den 23-årige autonome er stadig sigtet for sin aktive deltagelse i volden mod Pia Kjærsgaard, hvor han ifølge sigtelsen slog hende med flere knytnæveslag på arm og krop.

Efter overfaldet på Pia Kjærsgaard søgte hun tilflugt i en bank på Nørrebrogade. Jeg kan fortælle, at på ekstremisternes egne filmoptagelser af denne episode kan man hører, hvordan Frank Poulsen sender dele af AFA’s tæskehold rundt om bygningen for at få fat i Kjærsgaard, hvis hun skulle prøve at flygte fra sine bødler ad bankens bagindgang.

Ifølge Uriasposten har Frank Poulsen langt fra lagt volden bag sig, men truede så sent som i 2011 en kollega, der modigt afslørede kokain-misbrug i den kreative klasse.

***

Dette indlæg blev udgivet i Kulturmarxisme. Bogmærk permalinket.

2 svar til DR hyrer dømt voldsautonom (Frank Piasecki Poulsen)

  1. Johnson siger:

    (D)DR’s “dokumentar” var en lang usaglig smædekampagne. Det blev selvfølgelig straks nævnt, at EDL’s Tommy Robinson havde en dom for vold, hvad der ikke blev nævnt var at det var en mindre alvorlig sag, vist nok huspetakler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s