Lidt godt nyt til Kristi flok

Partiet Kristendemokraterne synes så småt at begynde at vågne op til dåd mod tidens statsdrevne opløsning af den naturlige familie. Partiformand Stig Grenov sagde i går til BT:

Det er ikke, fordi homoseksuelle er onde, og jeg forstår godt, at ethvert voksent menneske gerne vil have børn og se dem vokse op og give noget videre til næste generation. Det ligger dybt i mennesket, men vi er nødt til at tage parti for barnet. Regnbuefamilier er noget rod, og jeg tror, det er til skade for barnet og barnets identitet.

Det er jo meget godt. Men argumenter hentet fra psykologien er efter min mening irrelevante. En sand kristen ville påpege, at homofili strider mod Guds ord og at børn opvokset i en homofil atmosfære dermed indoktrineres til at være oprørske mod Gud.

Men måske skal udtalelsen fra Kristendemokraternes formand ses som en første prøveballon i en længere strategi i kampen mod den grasserende homo-erotisering (og dermed afkristning) af samfundet. I så fald giver BT’s umiddelbare læserafstemning muligvis grund til forsigtig optimisme:

afstemning

Og så en virkelig glædelig nyhed: I år kommer den længe ventede genindspilning af Left Behind, nemlig Left Behind – The Remake med Rayford Steele spillet af Nicolas Cage. Hvis filmen ellers er vellykket, så håber jeg at danske læsere får øjnene op for den af ‘kristne ateister’ og andet pak så forhadte bogserie af samme navn.

I følge The Independent står Hollywood i det hele taget parat til at søsætte en række kristne storfilm, der vil gøre 2014 til “year of the biblical epic“. Når man kan læse, at Noah fremstilles som klimaaktivist, så ved jeg ikke helt hvad vi skal forvente. Men hvis disse film kunne medvirke til en fornyet interesse for Bibellæsning blandt folk i alle aldre, så tjener de jo under alle omstændigheder et godt formål.

***

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Film, homofili, Tro. Bogmærk permalinket.

2 svar til Lidt godt nyt til Kristi flok

  1. jens siger:

    Kære Kasler, hvordan er du egentlig blevet så kristen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s